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2013年2月15日星期五

Baking Diary 3: Almond Chip Cookies杏仁瓦片酥




 Fill the pot with some water and out in a smaller bowl in the pot to melt the butter. 隔水加热。


 Cool the melt butter by putting in the bowl with butter in a bigger bowl fill with tap water.
隔水降热。




















アーモンドチップクッキー
 16PCSについて
材料:
2個の卵タンパク質、50グラム細かい砂糖、塩少々、40グラム低グルテン粉、
無塩バター25グラム、100グラムスライスアーモンド
*ビスケットのベーキング皿にくっつかないように抗スティックベーキング布(パーチメント紙)を準備
ステップ:
1すべての材料を準備し、水でいっぱいにし、ボウルにバターを加熱する鍋を使用して無塩バターを溶かす。
   (または溶融する1015秒電子レンジでバターを加熱)
2ふるい低グルテン小麦粉、独立した2個の卵のタンパク質。
3タンパク質に細かい砂糖、塩を加え、よく混ぜる。
4ボウルにふるいにかけた低グルテン小麦粉に加え、よくねり混ぜる。
5バッターに溶融塩バターを追加します。
6最後にアーモンドスライスに追加し、穏やかに混合する。
7 30分間冷蔵庫にサランラップと場所でそれを封印した。
8冷蔵庫から打者を取り出し、パーチメント紙とベーキング皿にいくつかのバッターをすくうスプーンを使用しています。あなたがベーキング皿にきちんとそれらを広めることができます。
  9水で指を湿らせ、薄いスライスにバッターを広げた。厚さが十分に均等に分散していることを確認します。
   (打者を平滑化のプロセスを容易にする目的で、水で指を湿らせる)
10予熱したオーブン150℃に焼きを入れた。 12分間焼く。平らにバッターは色を変更する開始されます。その後、摂氏130度に温度を調整し、黄金色に打者のターンを平らになるまで6から7分間焼く。
あなた自身のベーキングオーブンによるといくつかの温度調整を行うことができます。
 11鉄ベーキングラックにクッキーを移動します。
12シャキッとした保つために密封された缶にクールアーモンドチップクッキーを置く。
あなたは、メロンの種やヒマワリの種とアーモンドスライスを置き換えることができます。
ノンスティックベーキング布(パーチメント紙)を洗浄し、再利用することができます。
あなた自身のベーキングパンサイズの作物に応じパーチメント紙(ノンスティックベーキングファブリック)をカットすることができます。


Almond Chip Cookies
 about 16pcs
Materials:
2 eggs protein , 50g  fine sugar, a little salt, 40g low-gluten flour,
25g unsalted butter, 100g sliced ​​almonds
* Prepare an anti-stick baking cloth (parchment paper)so that the biscuits will not stick on the baking pan
Steps:
1. Prepare all materials ,melt the unsalted butter by using a pot fill with water and heat the butter on  a bowl.
   (Or heat the butter in a microwave for 10-15 seconds to melt)
2. Sieve the low-gluten flour, separate 2 eggs protein.
3. Add fine sugar, salt to the proteins and mix well.
4. Add in sieved low-gluten flour into the bowl and mix well the batter.
5. Add melted unsalted butter into the batter.
6. Finally add in almond slices and mix gently.
7. Sealed it with plastic wrap and place into the refrigerator for 30 minutes.
8. Take out the  batter out from the refrigerator, use a spoon to scoop some batter on the baking pan with parchment paper . You can spread them neatly on the baking pan.
  9.  Moistened a finger with water, spread  the batter  into thin slices. Make sure the  thickness are well spread evenly.
   (Moistened fingers with water for the purpose to facilitate the process of smoothening the batter )
10. Put the baking pan into a 150 degrees Celsius preheated oven. Bake for 12 minutes. The flatten batter will start to change colour. Then adjust  the temperature to 130 degrees Celsius and bake for 6-7 minutes until the flatten batter turn into golden colour.
You can make some temperature adjustment according to your own baking oven.      
 11. Move the cookies on the iron baking rack.
12. Put the cool almond chip cookies into a sealed cans to keep crispy.
You can replace the almond slices with melon seeds or sunflower seeds.
The non-stick baking cloth (parchment paper) can be washed and reused.
You can cut the parchment paper (non-stick baking fabric)according to your own baking pan size crop.

杏仁瓦片酥
约做16

材料:
蛋白2个,细砂糖50g,盐1小撮,低筋面粉40g
无盐奶油25g,杏仁片100g
*准备一张防沾烤布以便饼干不会沾在烤盘

步骤:
1.所有材料秤好,无盐奶油用隔水加热融化
   (或是用微波炉強微波加热10-15秒融化)
2.筛低筋面粉,2个鸡蛋的蛋白分出
3.将细砂糖,盐加入到蛋白中搅拌均勻
4.将筛过的低筋面粉加入搅拌均勻成為无粉粒面糊
5.融化的无盐奶油加入搅拌均勻
6.最后将杏仁片加入轻轻混合均勻,避免杏仁片弄碎
7.封上保鲜膜放置到冰箱醒30分钟
8.醒好的面糊从冰箱取出,用大湯匙舀起间隔整齐地排在不沾烤布或不沾烤纸上。
   (把面粉舀在烤盘时间隔要稍微大一点,因为还必须将面糊抹平)
9.用手沾些水,将面糊推平成薄片。厚薄尽量均勻,烤色才会均匀。
   (沾一些清水的目的是方便抹平薄片)
10.放进已经预热至150C的烤箱中烘烤12分钟开始上色后,就将温度调整为130C再烘烤6-7分钟至颜色均勻即可。
     也可以依照自己烤箱的温度为准,用低温将瓦片烘烤至金黄色)
11.出炉后马上移到铁网架上放涼。
12.放涼的杏仁瓦片酥必须马上放密封罐保持酥脆

杏仁片可以以南瓜子,葵瓜子,杏仁粒代替
不沾烤布(parchment paper)洗干净就可以重复使用
可以依照自己的烤盘大小裁剪

4 条评论:

  1. 難しいですか?
    私は バタークッキーとチョコレートクッキーを しましただけ。
    これタイプのクッキーを しませんでした。。。

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  2. それは難しくないです。
    Seeさんもすごいですね!:)

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  3. Yean Funさん すごいね。このレシピは ちょっとたいへんみたいな~でも、このしゃしんはわかりやすいですよ。私の ベーキングスキルは あまりよくないよ~しかし、いつかこれをやってみよう!^_^

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  4. どうもありがとうございました。それはあなたに役立ちます願っています.:)

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